Cautare avansata

Yes, e hot in Bucuresti

Targuri in Bucuresti – Mai 2015 #1

Mai jos aveti un calendar cu targuri in Bucuresti in luna Mai a anului 2015:

  • Targ de Armindeni – un targ organizat la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, sarbatoare din registrul calendarului popular, un prilej de intalnire si relaxare. In traditia populara Armindenul este zeul vegetatiei, acesta protejand animalele, holdele semanate, viile si livezile, dar si oamenii. In aceasta zi se obisnuieste sa se impodobeasca stalpii si portile caselor, dar si intrarile in adaposturile pentru animale cu ramuri verzi. In cadrul muzeului satului veti descoperi mesteri si produsele acestora. Locatie: Muzeul Satului, 1-3 Mai 2015 intre orele 10 si 18:00
  • City Forest – Editia de Mai – un targ care deschida usa primaverii. Acest eveniment isi propune sa promoveze natura urbana intr-un spatiu care facea parte pana nu demult din Parcul Gradina Icoanei. In esenta va fi un targ de produse hand-made, workshopuri pentru dezvoltarea prichindeilor, expozitii foto, dar va fi si un spatiu de relaxare cu mese de ping pong si spatii de recreere. Locatie: Casa Universitarilor, Bucuresti, 9-10 Mai 2015.
  • Bounty Fair este un targ organizat la Casa Universitarilor din Bucuresti, acesta astepandu-va in lumea artizanilor si artistilor romani, zona fiind impanzita cu ateliere de creatie, terease, zone de picnic si ale lucruri interesante. Locatie: Casa Universitarilor, 16-17 Mai 2015, intre orele 11 si 19:00.
  • Bookfest 2015 este un targ organizat in cadrul Romexpo din Bucuresti in perioada 20-24 Mai 2015, acesta ajungand la cea de-a 10 editie. Invitatul de onoare al acestei editii este Cehia. Sub sloganul “Cehia – Republica literaturii”, centrul ceh pregateste o serie de evenimente menite sa promoveze literatura ceha si sa sporeasca interesul publicului din Romania pentru autorii contemporani cehi, dar si pentru cei clasici precum Kafka. Accesul va fi gratuit, programul de vizitare fiind intre orele 10 si 20:00 (21:00 in zilele de vineri si sambata)

Vom reveni cu mai multe targuri din Bucuresti in articolele urmatoare. Pentru mai multe evenimente din Bucuresti va puteti uita pe Zile si Nopti.ro

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Targuri in Bucuresti – Mai 2015 #1" »Filtrare avansata

Adsense

Libraria Esotera

Rent a car Bucuresti

Copyright Yes Bucuresti

Yes-Bucuresti.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Bucuresti.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Bucuresti sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras.

© 2013-2014 Yes-Bucuresti.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.