Cautare avansata

Yes, e hot in Bucuresti

Kean – J.P. Satre & William Shakespeare

Cum să facem să nu mai fim spectatorii propriei noastre vieți?
Cum să devenim Oameni de Acțiune (Drama)?

Astfel, ca răspuns, a apărut întâlnirea cu Shakespeare („a fi”/„a acționa”), cu Jerzy Grotowski (scosul măștilor) și cu Antonin Artaud (teoria dublului – actorul dublat de personaj: Kean/Hamlet; Anna/Ofelia; Salomon/Horațio).

În realitate, un tânăr de condiție modestă poate fi Rege, doar devenind Actor – alegând „Calea Regală” drept rațiune de a ființa. Această obsesie care l-a urmărit toată viața pe Kean, care i-a conferit integritate și demnitate umană, credință și dedicație față de profesie, dar totodată și o viață plină de lipsuri și suferință – sunt premisele de la care a pornit construcția acestui spectacol.

Locatie: Teatrul Mignon, strada

Data: 16 Decembrie 2014, ora 19:30

Distributie: Kean – Mihai Nitu, Anna – Iulia Verdes, Salomon – Vladimir Albu

Regie: Adrian Titieni

Pret bilet: 30 Lei

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Kean – J.P. Satre & William Shakespeare" »Filtrare avansata

Adsense

Libraria Esotera

Rent a car Bucuresti

Copyright Yes Bucuresti

Yes-Bucuresti.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Bucuresti.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Bucuresti sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras.

© 2013-2014 Yes-Bucuresti.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.