Cautare avansata

Yes, e hot in Bucuresti

Iata, vin colindatori

Iata, vin colindatori este un spectacol special in pragul sarbatorilor de iarna, publicul fiind invitat sa sarbatoreasca cu colinde romanesti si alaturi de acestea sa ii sarbatoreasca si pe Steliana Sima si Ion Dichiseanu, la aniversarile de 30, respectiv 55 de ani de teatru, muzica si film.

Alaturi de acestia vor mai fi pe scena si vor canta pentru dumneavoastra si Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Stela Popescu, Raoul, Anca Țurcașiu, Gabriel Dorobanțu, Mioara Velicu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Veta Biriș, Lupu și Cornelia Rednic cu participarea orchestrei “Lautarii” din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros.

Locatie: Sala Palatului Bucuresti, strada Ion Campineanu nr. 28

Data: 16 Decembrie 2014, ora 20:00

 

Nu sunt comentarii la "Iata, vin colindatori" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Iata, vin colindatori" »Filtrare avansata

Adsense

Libraria Esotera

Rent a car Bucuresti

Copyright Yes Bucuresti

Yes-Bucuresti.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Bucuresti.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Bucuresti sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras.

© 2013-2014 Yes-Bucuresti.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.